Івано-Франківськ До сайту

Понад 100 франківок взяло участь у велопараді дівчат: фоторепортаж

8 вересня в Івано-Франківську відбувся велопарад дівчат. Захід мав свій унікальний дрес-код. Учасниці були вбрані в образи фей, мавок та ельфійок. Детальніше про спортивно-магічну подію Франківська читайте у матеріалі.

Повідомляє Інформатор.

Це був 12-й велопарад дівчат в Івано-Франківську. Кожного року всі учасниці одягаються в тематичні образи, цьогоріч дівчата обрали вбрання у стилі мавок, ельфійок та фей.

Організаторка заходу, голова ГО «Мами Прикарпаття», Мар’яна Вершиніна каже, що стиль цьогорічного пробігу обирали методом голосування.

“Ми обирали ще між червоно-чорними кольорами, хакі, а також роздумували над піжамним стилем, він якраз таки зайняв другу позицію”, – каже Мар’яна Вершиніна.

Мар’яна Вершиніна

Стартували “феї” та “ельфійки” з площі Бастіон.

Загалом у велопараді взяло участь 136 учасниць.

Ось, наприклад, Юліана Ткачук. Вона відвідує велопаради з 2016 року. Дівчина ділиться, що на велопаради готується довго, бо ретельно підбирає образи.

“У мене бездонна шафа одягу. Щось собі підшукала, важко було скласти образ, бо у такому стилі у мене майже нічого не було. Ось деякі речі попросила у подруги”, – розповідає учасниця.

Юліана Ткачук

Зокрема, захід має благодійну мету. Сьогодні на велопараді збирали кошти для велоактивіста Андрія Котлярчука, який наразі боронить нашу державу. Мар’яна Вершиніна каже, що раніше чоловік активно долучався до організації таких заходів.

“Збираємо на дрібні витратні матеріали, а саме батарейки, антени, тобто те, що постійно закінчується у військових і те, що потребує регулярної заміни і поповнення”, – розповідає організаторка.

Читати також: Милуємося живописом до дня народження українських художниць.

Тетяна Сарай

Залишайтеся на зв’язку! Ми у FacebookInstagramTelegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87