Івано-Франківськ До сайту

В ДТП травмувались велосипедист, дитина та підліток-самокатчик на Франківщині

Автопригоди трапились в Івано-Франківську та області. На щастя, всі залишились живими, проте знадобилась допомога медиків. 

Пише Інформатор з покликанням на поліцію області.

Перша ДТП сталась 9 вересня в обід неподалік “Епіцентру”. Водійка “Санг Йонг”, 1986 року народження, збила велосипедиста, що рухався в попутному напрямку з автомобілем. 41-річний чоловік отримав травми, тому його доставили до лікарні.

Також в Івано-Франківську трапилась автопригода за участі підлітка-самокатчика. 38-річний прикарпатець на “AUDI Q4” збив самокат на нерегульованому пішохідному переході.  Останній переїжджав проїзну частину дороги, відносно руху автомобіля, та в’їхав у праву бік автомобіля.
Хлопчика 2010 року народження доставили до лікарні.

Малолітній пішохід втрапив під колеса “ВАЗ” у селі Ясень, Перегінської громади надвечір 9 вересня. Хлопчик 2011 року народження вибіг із-за пакованого автомобіля. Його доставили до обласної клінічної лікарні.

Водіїв тверезі.

Правоохоронці відкрили кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Інформатор вкотре закликає водіїв сідати за кермо будь-якого транспорту відповідально!

Читати також: Прагнув за кордон, щоб “потурбуватися”: прикарпатець намагався прокрутити нелегальну схему

Головне фото ілюстративне. 

Залишайтеся на зв’язку! Ми у FacebookInstagramTelegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87