Івано-Франківськ До сайту

“Місія творця бути можливим до діалогу”: у Івано-Франківську презентували виставку львівських художників

10 вересня в Івано-Франківській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. І.Франка відбулася презентація мистецьких творів львівських художників Петра Старуха та Ігоря Колісника. Детальніше про артподію Франківська, читайте у матеріалі.

Повідомляє Інформатор.

В одному залі презентували виставку двох відомих художників зі Львова.

Петро Старух — знаний український митець. Художник працює з різними видами мистецтва, а саме живописом, сценографією, літературою та мистецтвом.

У Івано-Франківськ чоловік привіз свої надзвичайні роботи, які вже минулого року були представлені у Національному музеї Львова.

“Тут відібрані кілька творів, щоб вразити франківського глядача. Я зробив серію таких робіт якими я б асоціативно говорив про те, що зараз нас оточує, але це візуальні образи. Якби я їх зобразив  реальні образи таким якими вони є, вони були б не конкретні, адже конкретність є настільки жахливою, що, на мою думку, це було би зайве творити щось вторинне, яке б нам візуально нагадувало знов ж таки про цю війну”, – розповідає Петро Старух.

Ігор Колісник — відомий український живописець. Митець спеціалізується на дизайні, графіці та живописі. Зокрема, чоловік є учасником численних спільних виставок та проєктів як в Україні, так і за кордоном.

Його роботи вражають експресивністю та наповненістю, даруючи глядачам безліч різноманітних емоцій.

Артпрезентація має назву “Обрії”.

Петро Старух каже, що, можливо, в майбутньому вдасться презентувати виставку і в інших містах України.

“Якщо буде шанс, то можливо і вдасться реалізувати виставку і в інших містах України. Взагалі місія творця бути можливим для пізнання, для діалогу”, – ділиться Петро Старух.

Виставку можете відвідати до 10 листопада за адресою вул.В. Чорновола, 22.

Читати також: В Івано-Франківську триває виставка мистецьких виробів | ФОТО.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87