Івано-Франківськ До сайту

“Словесний конфлікт, який переріс у бійку”: у Франківську затримали трьох чоловіків, які побили військового

Поліцейські Івано-Франківського районного управління поліції затримали трьох чоловіків, які побили військового. Наразі вирішується питання щодо оголошення їм про підозру та обрання запобіжного заходу.

Повідомляє Інформатор покликаючись на Поліцію Івано-Франківської області.

Нагадаємо, що вчора 11 вересня містянин зняв на відео сутичку між молодиками та учасником бойових дій. Далі звернувся до поліції й та підтвердила факт.

Поліцейські виїхали на місце події, опитали свідків та встановили потерпілого. Йдеться про 40-річного військовослужбовця, мешканця Івано-Франківська. Його виявили за місцем проживання.

Його доставили до медичного закладу, медики діагностували численні забої голови та тіла. Також поліцейські з’ясували, що у результаті сутички постраждав випадковий перехожий, який побачив побиття військовослужбовця та намагався заступитися за нього. Мешканця з тілесними ушкодженнями також доставили до лікарні“, – прокоментували у поліції.

Також, правоохоронці встановили усіх правопорушників. Ними виявились троє жителів Івано-Франківської територіальної громади. Йдеться про 26- річного, 21-річного та 17-річного чоловіків.

Поліція встановила, що 26-річний зловмисник вже притягувався до кримінальної відповідальності за майновий злочин.

Поліцейські опитали зловмисників у райвідділі та з’ясували що в середмісті Франківська вони відпочивали та розпивали спиртні напої. До них підійшов військовий та попросив кошти на особисті витрати, але на таке прохання чоловіки відреагували агресивно. Між ними та учасником бойових дій виник словесний конфлікт, який переріс у бійку”, – повідомили у поліції.

Свою вину фігуранти визнали.

26-річного та 21-річного зловмисників затримали у процесуальному порядку. Наразі вирішується питання щодо оголошення трьом фігурантам про підозру за ч. 2 ст. 296 Кримінального кодексу України. Йдеться про хуліганство вчинене групою осіб.

Таке правопорушення карається терміном до 4 років ув’язнення.

Процесуальне керівництво здійснює Окружна прокуратура Івано-Франківська.

Головне фото взято з Поліції Івано-Франківської області.

Читати також: Сьогодні у Франківську сталась бійка між молодиками та чоловіком у військовій формі

Залишайтеся на зв’язку! Ми у FacebookInstagramTelegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87