Івано-Франківськ До сайту

“Шоколадні” фільми: цікава підбірка 

Всесвітній День шоколаду відзначається декілька разів на рік. Одна з дат припадає на 13 вересня. Пропонуємо долучитись до святкування та влаштувати тематичний кіновечір. 

Інформатор зробив для вас кінопідбірку.

Зірки і цукор

Кадр з фільму “Зірки і цукор”

Язід, вихованець сиротинця, змалку мріяв стати кондитером. Попри життєві перешкоди хлопець не відмовляється від великої мрії. Коли ж головному герою посміхається удача, він потрапляє на кухню до знаменитого шеф-кухаря, де має довести свій талант у кулінарному мистецтві.

Вонка

Кадр з фільму “Вонка”

Це історія юного Віллі Вонки, якого ми вже знаємо як шоколадного магната та власника найзнаменитішої шоколадної фабрики. У фільмі показаний його важкий шлях до мрії та перші кроки до багатства.

Чарлі та шоколадна фабрика

Кадр з фільму “Чарлі та шоколадна фабрика”

Хлопчик Чарлі бідно живе зі своєю сім’єю. Головний герой дивом виграє квиток на екскурсію загадковою шоколадною фабрикою, де солодощі готують за секретним рецептом. Разом з іншими дітьми та їх батьками він потрапляє у світ кондитерського чарівництва. Ця подія назавжди змінить життя хлопчика та власника шоколадної фабрики — Віллі Вонки.

Закохані невротики

Кадр з фільму “Закохані невротики”

Власник невеликої шоколадної фабрики Жан-Рене та майстриня шоколаду Анжеліка обоє люблять шоколад, романтичну музику та паризькі вечори під розлогими каштанами. Але також обидва жахливо сором’язливі, тому не наважуються зізнатись один одному у своїх почуттях.
Цей зворушливий та смішний фільм показує, що ніхто не ідеальний і що можна знайти кохання та щастя, навіть якщо маєш свої неврози.

Шоколад

Кадр з фільму “Шоколад”

У 1959 році Вієнн Роше приїжджає в невелике містечко зі своєю маленькою дочкою та відкриває там магазин солодощів. Шоколад, який готує Вієнн, підбирається індивідуально для кожного покупця та має незвичайний ефект: змушує їх проявляти доброту та прагнути більшого від життя.

Інформатор бажає вам приємного перегляду!

Інформація використана з відкритих джерел. 

Читати також: Підбірка теплих осінніх фільмів на холодні вересневі вечори

Залишайтеся на зв’язку! Ми у FacebookInstagramTelegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87