Івано-Франківськ До сайту

Топ-10 найпопулярніших каналів у Viber

Вайбер

Чи не щодня кожна людина користується Вайбером. Отож, які канали українці найчастіше читають, переглядайте у матеріалі.

Повідомляє Інформатор покликаючись на Медіамейкер.

Десятка найпопулярніших каналів:

Це офіційний канал Viber в Україні, де компанія публікує оновлення в месенджері, нові функції та запуски, корпоративні новини. Інколи ділиться порадами й вітає користувачів зі святами.

Новинний канал, де оперативно публікують поточні події та новини з усіх регіонів України. Канал постить і повідомлення з офіційних каналів Повітряних Сил України, Генштабу, різних державних відомств, а також із медіа. Канал верифікований Rakuten Viber.

Також канал із поточними українськими новинами, який оперативно оновлюється. Новини публікуються з покликаннями на офіційні структури або контент медіа. Це верифікований канал.

Офіційний канал Президента України.

Офіційний канал Головнокомандувача Збройних Сил України.

Канал, де компанія публікує різні поради щодо користування месенджером, наприклад, як зберігати фото й відео, як додавати стікери в месенджер, як захистити свій профіль від кібератак тощо. Також там діляться корпоративними новинами щодо оновлення Viber.

Офіційний канал Служби безпеки України.

Офіційний сайт Центру протидії дезінформації при Раді національної безпеки й оборони України. У ньому відомство повідомляє про загрози для кібербезпеки українців та ділиться порадами, як їм протистояти. Часто розповідають про свої нові проєкти в цій сфері й поточні події.

Проєкт про освіту. На цьому каналі зібрані освітні можливості для школярів — курси, навчання, вебінари на різноманітні теми. Також публікують новини зі сфери освіті — оновлення законів, підготовка до навчального року, поради щодо безпеки дітей під час війни тощо.

Офіційний канал Начальника Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирила Буданова.

А також, приєднуйтесь до вайбер-чату Інформатор Івано-Франківськ.

Читати також: В Івано-Франківську можна записатись на безкоштовні курси української мови

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87