Івано-Франківськ До сайту

Зможуть реалізувати свої освітні проєкти: педагогині з Франківщини увійшли до ТОП-50 премії Global Teacher Prize Ukraine у номінації “Дошкілля”

Франківські педагоги у ТОП–50 спеціальної номінації "Дошкілля" у межах національної премії Global Teacher Prize Ukraine.

Чотири педагогині з Франківщини увійшли у ТОП–50 спеціальної номінації “Дошкілля” у межах національної премії Global Teacher Prize Ukraine.

Повідомляє Інформатор, покликаючись на директорку департаменту освіти та науки Івано-Франківської міської ради Вікторію Дротянко

На сайті “Освіторія Медіа” зазначають:

“Це — 50 видатних педагогів, які щодня формують освітній фундамент для наймолодших українців. Їхня відданість роботі й прагнення до змін роблять дошкільну освіту важливим етапом у формуванні майбутнього України”. 

Педагогині з Івано-Франківщини, які увійшли до ТОП-50:

Імена переможців у номінації “Дошкілля” назвуть у Міжнародний день вчителя 5 жовтня під час церемонії нагородження Global Teacher Prize Ukraine 2024.

“Педагоги отримають унікальну можливість реалізувати свої освітні проєкти”, — йдеться у дописі Вікторії Дротянко.

Що відомо про премію Global Teacher Prize Ukraine?

Global Teacher Prize Ukraine — це престижна національна премія для видатних вчителів. З 2017 року її організує “Освіторія” — громадська спілка, що понад 10 років розвиває освіту в Україні.

Премія проходить за підтримки Міністерства освіти і науки України та ЮНІСЕФ Україна.

Переможці та фіналісти премії отримують гроші на реалізацію проєктів, а також представляють Україну на міжнародній арені.

Інформатор вітає педагогів та бажає їм перемоги у конкурсі.

Головне фото ілюстративне. 

До теми: Прикарпатські ліцеї потрапили в ТОП-200 шкіл України за результатами НМТ 2024 року

Залишайтеся на зв’язку! Ми у FacebookInstagramTelegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87