Рідкі страви здатні відновлювати водно-електролітний баланс та зігрівати у холодну пору року. Тож, поїсти супчик восени не тільки смачно, але й корисно. Який бюджет підготувати на обідню перерву читайте у матеріалі.
Інформатор дослідив ціни за бульйон та борщ у 10 найпополярніших рестораціях у центрі міста.
Найвища ціна за борщ — 145 гривень, адже до страви додаються дві пампушки з часником та зеленню. Найнижча ціна — 75 гривень. Найчастіше до першої страви подають сметану, яка вже включена у вартість.
Ціни за бульйон у центральних рестораціях міста варіюються від 46 до 98 гривень. Такий ціновий діапазон зумовлений тим, що в деяких бульйонах не подають м’ясо курки разом з локшиною. Цей момент треба попередньо уточнювати при замовленні.
Пропонуємо детальніше ознайомитись з нашою інфографікою:
Отож, в середньому, з’їсти на обід супчик буде коштувати від 85 гривень.
Головне фото ілюстративне.
Читати також: Як готують борщ на Прикарпатті: рецепти автентичної страви від Інформатора
Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.
Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com
Телефонуйте за номером 096 989 60 87