Івано-Франківськ До сайту

Ракам час купляти теплі шкарпетки, Овнам одягати шапку: порадний гороскоп на 1 жовтня

Помічний гороскоп для прикарпатців на 1 жовтня

На календарі вже другий місяць осені, щоб він був вдалим треба його правильно розпочати. Найкраще почати його з подяки ЗСУ та з прочитання щось позитивного, наприклад нашого помічного гороскопу.

Повідомляє Інформатор

Овен: Не забудьте сьогодні одягнути шапку, мамі спокійніше та й вам тепліше.

Телець: Сьогодні День захисників і захисниць України, тож не забудьте їм подякувати за кожну мирну ніч. Найкраща подяка — донати, або вшанування хвилиною всіх полеглих захисників.

Близнюки: Жовтень — це та пора, коли хочеться затишку і любові, тому приготуйте собі какао з маршмелоу, дістаньте плед, ввімкніть улюблений серіал та насолоджуйтеся миттю.

Рак: Саме час купляти теплі шкарпетки. Вирушайте на закупи та потіште себе новенькими, тепленькими шкарпетками. Не забудьте про своїх близьких у них теж ніжки мерзнуть.

Лев: Накопичилося багато питань, а відповідей жодної? Що, ж зорі радять шукати відповіді у книгах. Тому вирушайте в бібліотеку і там ви знайдете те, що шукаєте, а поки йдете почитайте історію першої бібліотеки у нашому місті.

Діва: Сьогодні вам треба вимкнути на телефоні режим “Без звуку” і пильнувати сповіщення, раптом прийде зарплата, а ви не будете знати про це.

Терези: На вулиці стає дедалі холодніше, тому якщо захочете знайти вірного друга, який буде зігрівати у найхолоднішу пору, прямуйте в Дім Сірка, або приглядайтесь до вулиць, можливо саме там на вас чекає чотирилапий друг.

Скорпіон: Купляйте каву, беріть близьку людину за руку та вирушайте в молодіжний центр “Параграф” там якраз сьогодні відбудеться цікава мистецька подія. 

Стрілець: Зорі радять утриматися від походів у гори найближчим часом, бо там засніжило.

Козоріг: Осінь не тільки період затишку, але й період сопельок, на жаль, така реальність. Тому, щоб у розпалі золотої осені не підхопити якийсь вірус подбайте про своє здоров’я. Зорі підкажуть, де можна безплатно його перевірити.

Водолій: Всесвіт знає про вашу любов до музики, співанок, тому підготував для вас творчий вечір, на якому ви зможете поспівати від душі, а також згадати неймовірних українців.

Риби: У такий день вам не завадить порція смачного, теплого українського борщу. Зорі вже підготували для вас аналіз цін на борщ у наших закладах.

Інформатор бажає вам з користю та у безпеці провести перший день жовтня. Бережіть себе, допомагайте ЗСУ та читайте Інформатор.

Христина П’ятнюк 

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87