Івано-Франківськ До сайту

Пожиттєву державну стипендію отримала професорка Прикарпатського національного університету

Гроші у руках

Відповідно до Указу Президента України від 3 жовтня 2024 року довічну державну стипендію як видатному діячу освіти, яка досягла сімдесятирічного віку призначили професорці Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника Ірині Ткачук.

Повідомляє Інформатор покликаючись на пресслужбу ПНУ

У 1993 році у Прикарпатському державному університеті ім. Василя Стефаника створили кафедру фінансів і обліку, на базі якої почала здійснюватися підготовка фахівців зі спеціальностей “Фінанси” та “Облік і аудит” за денною та заочною формами навчання. Перший випуск спеціалістів із зазначених спеціальностей відбувся у 1998 році.

Ірина Ткачук

В 2000 році внаслідок реорганізації та відокремлення кафедра фінансів розпочала підготовку фахівців зі спеціальності “Фінанси, банківська справа та страхування” окремо. Першою очільницею кафедри фінансів стала її засновниця – докторка економічних наук, заслужена діячка науки і техніки України, професорка Ірина Ткачук.

Зазначимо, розмір державної стипендії становить 1,5 прожиткових мінімуму для осіб, втратили працездатність. Зараз – це 3541,5 грн.

Читати також: Укрзалізниця змінила графік руху поїздів через ремонт колії на Франківщині

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87