Івано-Франківськ До сайту

Муніципали виписали припис на демонтаж банера про ребцентр на франківському озері

реабілітаційний центр, міське озеро, ІФ

Наприкінець вересня прихильники будівництва ребцентру розмістили на міському озері таблички з фотографіями військових й підписами на кшталт “Ми справді не заслуговуємо? Допоможи нам створити реабілітаційний центр”. Також з’явився й забетонований в землю банер, який, як виявилось, встановлено з порушеннями. Муніципальна інспекція зреагувала.

Пише Інформатор.

Тоді наші журналісти зафіксували понад 20 табличок:

Вчора ж на великому банері з’явився припис №4824 “про порушення вимог законодавства у сфері благоустрою від 8 жовтня 2024 року”.

Інспектор відділу благоустрою КП “Муніципальна інспекція”Добродій” Борищак Х.М. звертається до власників окремої рекламної конструкції з вимогою усунути порушення до 11 жовтня 2024 року.

Припис муніципальної інспекції

Причина — рекламну конструкцію було встановлено без дозвільних документів. Тож власник має або демонтувати банер, або ж — надати дозвільні документи.

У випадку не виконання вимог власник, якого встановити не вдалось, буде притягнутий до адміністративної відповідальності згідно ст. 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Порушник буде оштрафований на суму від 340 до 1360 гривень, а ось підприємець або посадова особа буде покарана гривнею від 850 до 1700 гривень.

В “Муніципальній інспекції “Добродій” журналістам Інформатора підтвердили факт розміщення припису на банері.

Читати також: “Не належить до повноважень обласної ради”: відповідь на звернення франківців щодо ребцентрів

Дарія Нагорна

Ростислав Супрун

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87