Івано-Франківськ До сайту

Несподіване кримінальне бінго на Прикарпатті

Обшук поліції в будинку прикарпатця, на фото — викрадений мотоцикл

Інцидент трапився на початку вересня, коли в мешканця Отинії невідомий викрав мотоцикл. Злочин став “хлібними крихтами” до іншого порушення закону. Мова йде про наркотики. 

Пише Інформатор Івано-Франківськ з покликанням на поліцію області.

У вересні цьогоріч до коломийських правоохоронців звернувся чоловік з Отинії. Зі слів постраждалого, з його гаража невідомий викрав мотоцикл.

Правоохоронці встановили особу причетну до злочину. Ним виявився  32-річний житель Івано-Франківської громади, який встиг передати мотоцикл родичам.

А ось під час обшуків у помешканні “гонщика” поліція знайшла понад 70 зіп-пакетів із речовиною, схожою на «амфетамін», та близько 20 зіп-пакетів  «канабісу». Наразі вилучене направили на експертизу.

В цей час вирішується питання про оголошення затриманому про підозри та обрання запобіжного заходу.

Попередньо, прикарпатець скоїв кримінальні правопорушення за ч. 2 ст. 289 та ч. 1 ст. 307 Кримінального кодексу України.

“Йдеться про незаконне заволодіння транспортним засобом та незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів”, – повідомляють правоохоронці.

Читати також: Жахлива аварія біля міського кладовища в Івано-Франківську

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87