Івано-Франківськ До сайту

Рефлексія на тему війни у кожному русі: захопливі фото та відео з прем’єри у Франківську

Вистава “Д.І.М.”

13 жовтня вперше на сцені Франківського драмтеатру показали танцювальну виставу “Д.І.М.” від Insha Dance Company. Інформатор захоплено споглядав дійство як з глядацької зали, так і з-за куліс драмтеатру. Частинку побаченого покажемо й вам. 

Пише Інформатор Івано-Франківськ 

Пластична вистава “Д.І.М.” на музику Віктора Рекала у виконанні артистів Insha Dance Company — це робота, створена танцівником, хореографом, суперфіналістом шоу “Танцюють всі! 8 сезон”, артистом балету Іллею Мірошніченком, а також Катериною Кузнецовою.

Репортаж з вистави ви можете переглянути на нашому YouTube-каналі:

Вистава “Д.І.М.”

За підтримки Федерального міністерства закордонних справ Німеччини та Стабілізаційного фонду культури від Goethe-Institut стала унікальною театральною подією початку 2024 року, про яку писали Vogue, DTF, Суспільне. Культура, Marie Claire, Harper’s Bazaar, Укрінформ, Великий Київ, Букви, Український Тиждень, УНН та інші.

Вистава “Д.І.М.”

Вистава “Д.І.М.”

Ілля Мірошніченко порадив глядачам дозволити собі повністю своє індивідуальне трактування того, що вони бачать на сцені:

“Наша вистава переповнена символізмом. Вона сатурована, перенасичена. І я вас точно запевняю, що будь-яке трактування, будь-який власний варіант він однозначно буде правильним. У нас немає невірного трактування і це, мені здається, сила танцювально-пластичного театру”, – розповів хореограф.

Вистава “Д.І.М.”

Проєкт реалізується за підтримки Українського Культурного  Фонду.

Читати також: “Солодка Даруся”, після якої гірко: рецензія на виставу Франківського драмтеатру

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87