Івано-Франківськ До сайту

Що приготувати на другий Святий вечір: рецепт пісної страви

Пісний борщ

За новоюліанським стилем другий Святвечір або надвечір’я Водохреща в Україні відзначають 5 січня. За традицією на святковий стіл заведено подавати непарну кількість пісних страв. Інформатор Івано-Франківськ ділиться з вами рецептом пісного борщу.

Пише Інформатор Івано-Франківськ

Для приготування потрібно:

Що ж перейдемо до приготування.

Поставте каструлю з водою на газ та доведіть до кипіння. Дві морквини та корінь петрушки поріжте на кубики, згодом киньте у каструлю.

Через 20 хвилин додайте в каструлю картоплю нарізану кубиком, нашинковану капусту та натертий буряк.

До поки ця маса кипить — приготуємо борщову заправку.

У розігріту сковорідку налийте олію. Цибулю нарізану кубиком, одну моркву та буряк натертий на дрібній терці додайте у сковорідку. Смажимо все до готовності та кидаємо в каструлю.

У майже готовий борщ киньте 2-3 столові ложки томатної пасти та прянощів на свій смак. Після того як ваш борщ закипить можете смакувати з пампушками.

Інформатор бажає вам вдалих рецептів!

Читати також: Кутя на Святвечір: рецепт та вартість інгредієнтів

Головне фото ілюстративне.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у FacebookInstagramTelegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87