Липень — розпал літа, тож у цей період особливо хочеться легкої їжі та прохолодних напоїв. Пропонуємо простий і смачний рецепт літнього салату з карпатською черешнею, козячим сиром і руколою.
Ділиться Інформатор Івано-Франківськ
Інгредієнти (на 2 порції):
- Черешня — 1 склянка (без кісточок, розрізана навпіл);
- Рукола (або мікс салатів) — 2 жмені;
- Козячий сир або фета — 50–70 г (розкришити);
- Горіхи (волоські, пекан або мигдаль) — 1–2 ст. ложки (підсушити на сухій сковороді);
- Оливкова олія — 1–2 ст. ложки;
- Бальзамічний оцет — 1 ч. ложка;
- Сіль, перець — на свій смак.
Один з інгредієнтів на вибір, так салат буде щоразу по-іншому смакувати: тонко нарізана червона цибуля або скибочки авокадо, чи скибочки огірка.
Як готувати:
- Черешню очистити від кісточок і розрізати навпіл;
- Руколу викласти на тарілку;
- Додати черешню, сир, підсмажити горіхи та інші додатки;
- Збризни оливковою олією, бальзамічним оцтом, посолити й поперчити;
- Акуратно перемішати і одразу смакувати.
Смачного!
Підписуйтесь на нас в Google новинах, щоб не пропустити головне.
Читайте також: Солодкий липень: скільки коштують персики та абрикоси на ринку у Франківську
Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.
Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com
Телефонуйте за номером 096 989 60 87