Івано-Франківськ До сайту

Небанальний рецепт сніданку з кабачків: оладки з м’ятою, фетою та лимонною цедрою

Рецепт оладків з кабачків

Коли звичні кабачкові оладки вже набридли, а хочеться чогось легкого й корисного — цей рецепт стане чудовим варіантом для сніданку.

Пише Інформатор Івано-Франківськ.

Інгредієнти (на 2 порції):

Приготування:

Натріть кабачок на великій тертці, посоліть й залиште на 5–10 хв, після чого добре відтисніть зайву рідину. Додайте яйце, борошно, м’яту/петрушку, цедру лимона, фету, спеції — перемішайте.

Смажити потрібно, як звичайні оладки. Подавати можна з грецьким йогуртом або соусом зі сметани, часнику і зелені.

Смачних вам вихідних!

Читати також: Смузі з огірків — новий порятунок від спеки у Франківську: смачно, легко й корисно

Підписуйтесь на нас в Google новинах, щоб не пропустити головне.

Ілюстрацію згенеровано за допомогою ШІ.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87