Івано-Франківськ До сайту

Кабачки в сирному клярі — ідеальна вечеря для дощового літа в Івано-Франківську

Сирні кабачки

У літні дощові дні особливо хочеться домашнього затишку. А знайти його можна під час спільного приготування простої й смачної вечері. Пропонуємо спробувати кабачки в сирному клярі — хрустку сезонну закуску, яку легко приготувати разом із рідними.

Повідомляє Інформатор Івано-Франківськ 

Необхідні інгредієнти:

Як приготувати:

1. Підготовка кабачків:

Промийте овочі. Якщо кабачки молоді — шкірку можна не знімати. Наріжте їх уздовж тонкими скибками (близько 0,5 см завтовшки).

2. Приправлення:

Посоліть, поперчіть, за бажанням додайте прованські трави й гранульований часник. Добре перемішайте і залиште на кілька хвилин.

3. Кляр:

Збийте яйця з дрібкою солі. Додайте натертий сир, 1 ст. л. борошна, паприку, трохи перцю та прованські трави. Перемішайте до однорідної консистенції.

4. Панірування:

Змішайте решту борошна з сухарями в окремій тарілці.

5. Смаження:

На добре розігріту сковорідку влийте 3 ст. л. олії. Кожен шматочок кабачка обваляйте спочатку в сухій суміші, потім — у клярі. Обсмажуйте під кришкою по 4 хвилини з одного боку й 3 — з іншого, до золотистої скоринки. Готові кабачки викладіть на паперовий рушник.

Соус до кабачків:

Складники:

Смачного та гарного настрою!

Підписуйтесь на нас в Google новинах, щоб не пропустити головне.

Джерело фото: Facebook-сторінка Кулінарні рецепти. 

Читайте також: Легка вечеря для спекотного дня в Івано-Франківську: готується за 7 хвилин

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87