Івано-Франківськ До сайту

Салат, який змусить по-новому подивитись на абрикоси: літній хіт на вашій тарілці

Абрикосовий салат

Салат з абрикосами, козячим сиром і м’ятою. Солодко-солоний, з освіжаючим ароматом м’яти й ніжною текстурою — чудово як самостійна страва або до запеченої курки/риби.

Пише Інформатор Івано-Франківськ.

Інгредієнти (на 2 порції):

Як готувати:

Абрикоси помити, розрізати навпіл або на дольки. Якщо дуже стиглі — просто викласти, якщо твердіші — трохи обсмажити на сухій сковорідці по 30 секунд.

На тарілку викласти зелень, зверху — абрикоси, сир, м’яту, насіння.

Змішати олію, лимонний сік і трохи меду — заправити салат. Посипати перцем і подавати одразу.

Читати також: Два найкращі способи як їсти кавун цього літа

Підписуйтесь на нас в Google новинах, щоб не пропустити головне.

Ілюстрацію згенеровано за допомогою ШІ.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87