Сьогодні пропонуємо вам спробувати соковитий салат із кількох видів томатів — літня класика з родзинкою. Всередині – кольорові помідори, базилік, сир фета, заправлені медовим соусом.
Пише Інформатор Івано-Франківськ
Інгредієнти (на 2 порції):
- 2-3 великі томати різних кольорів (рожевий, жовтий, темний);
- жменя чері або сливоподібних томатів (можна жовті, помаранчеві, червоні);
- 50 г сиру фета або козячого;
- 1–2 ст. л. оливкової олії;
- 1 ч. л. меду;
- 1 ч. л. бальзамічного оцту або соку лимона;
- сіль, чорний перець — за смаком;
- кілька листочків базиліку (зелений і/або фіолетовий).
Як приготувати:
Нарізати великі томати скибками або часточками, чері — навпіл. Викласти на тарілку в хаотичному красивому порядку. Додати сир фета шматочками зверху. Для соусу змішати олію, мед, оцет, сіль, перець. Полити зверху овочі. Прикрасити свіжим базиліком і подавати одразу, поки помідори не пустили сік. Приготувати скибку чорного хліба аби ним потім той смачнючий сік весь вимастити.
Солодко-кислий, освіжаючий, соковитий салат, як подих літа на тарілці.
Головне фото згенероване ШІ.
Читайте також: З чим їсти вівсянку, щоб було смачно: 5 вдалих рецептів
Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.
Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com
Телефонуйте за номером 096 989 60 87