Користуючись нагодою посмакувати персиками в різному вигляді, ми підготували для вас простий і апетитний рецепт салату, який має сподобатись всім.
Інформатор Івано-Франківськ ділиться способом приготування.
Інгредієнти:
- 2 персики (середнього розміру)
- 100 г міксу зелені (рукола, шпинат, салат)
- 50 г козячого сиру
- 30 г волоських горіхів
- 2 ст. л. меду
- 2 ст. л. оливкової олії
- 1 ст. л. бальзамічного оцту
- сіль та перець за смаком
Приготування:
- Персики вимийте, наріжте на скибочки або часточки.
- Горіхи подрібніть та підсмажте на сухій сковороді до золотистого кольору.
- У великій мисці змішайте зелень.
- Додайте персики та козячий сир (розламати його руками на невеликі шматочки).
- Приготуйте заправку: змішайте мед, оливкову олію, бальзамічний оцет, сіль та перець.
- Полийте салат заправкою і акуратно перемішайте.
- Посипте підсмаженими горіхами і подавайте до столу.
Смачного!
Головне фото – з відкритих джерел
До теми: Пиріг за рецептом The New York Times, але з франківськими сливами
Підписуйтесь на нас в Google новинах, щоб не пропустити головне.
Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.
Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com
Телефонуйте за номером 096 989 60 87