Смачний та освіжаючий: десерт із кавуна без цукру

Освіжаючий та легкий десерт із літа прямо у вашій кухні. Заморожений кавун у поєднанні з соком лайма та краплиною меду перетворюється на ніжний крем, який ідеально охолоджує у спекотний день. Прикрашений м’ятою, він стане яскравим акцентом на вашому столі та улюбленою солодкою миттю для всієї родини

Пише Інформатор Івано-Франківськ.

Інгредієнти (на 4 порції)

  • Кавун — 1 кг (м’якоть без кісточок)

  • Мед або сироп агави — 2 ст. л. (за бажанням)

  • Лайм або лимон — 1 шт. (сік)

  • Листя м’яти — для подачі

Приготування

  1. Підготувати кавун — нарізати м’якоть кубиками, прибравши всі кісточки.

  2. Заморозити — викласти кубики на дошку або тацю і заморозити в морозильнику на 3–4 години.

  3. Збити — заморожені кубики кавуна помістити в блендер, додати сік лайма/лимона та мед (за бажанням). Збити до кремоподібної маси.

  4. Подати — викласти у креманки, прикрасити м’ятою. Можна подати одразу або трішки підморозити.

Смачного!

Читати також: Лимонне варення: небанальна консервація за італійським рецептом

Підписуйтесь на нас в Google новинах, щоб не пропустити головне.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Exit mobile version