Економія часу та чудовий результат — саме так можна сказати про яблучний штрудель із лаваша. Приготування просте, а смак — як у справжньої випічки.
Повідомляє Інформатор Івано-Франківськ, покликаючись на країну рецептів.
Інгредієнти:
-
яблука — 3 шт.;
-
вершкове масло — 80 г;
-
мелена кориця — 1 ч. л;
-
цукор — 200 г;
-
ванілін — дрібка;
-
лаваш — 1 шт.;
-
панірувальні сухарі — на свій смак;
-
цукрова пудра — для подачі.
Приготування:
-
Яблука очистіть від шкірки та серцевини, наріжте великими кільцями.
-
Посипте їх цукром, корицею, додайте ванілін та шматочки вершкового масла.
-
Перекладіть яблука на сковороду й злегка обсмажте на середньому вогні.
-
Лаваш розріжте вздовж на дві рівні частини. Посипте панірувальними сухарями.
-
На один край викладіть начинку з яблук і загорніть рулетом.
-
Викладіть на змащене маслом деко та випікайте 15–20 хвилин при температурі 170 °C.
-
Готовий гарячий штрудель посипте цукровою пудрою.
Смачного!
Читайте також:Ситний сніданок за 15 хвилин: ліниві вареники з солодким соусом
Підписуйтесь на нас в Google новинах, щоб не пропустити головне.
Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.
Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com
Телефонуйте за номером 096 989 60 87