Яблучний штрудель з лаваша — швидко й смачно

Економія часу та чудовий результат — саме так можна сказати про яблучний штрудель із лаваша. Приготування просте, а смак — як у справжньої випічки. 

Повідомляє Інформатор Івано-Франківськ, покликаючись на країну рецептів.

Інгредієнти:

  • яблука — 3 шт.;

  • вершкове масло — 80 г;

  • мелена кориця — 1 ч. л;

  • цукор — 200 г;

  • ванілін — дрібка;

  • лаваш — 1 шт.;

  • панірувальні сухарі — на свій смак;

  • цукрова пудра — для подачі.

Приготування:

  1. Яблука очистіть від шкірки та серцевини, наріжте великими кільцями.

  2. Посипте їх цукром, корицею, додайте ванілін та шматочки вершкового масла.

  3. Перекладіть яблука на сковороду й злегка обсмажте на середньому вогні.

  4. Лаваш розріжте вздовж на дві рівні частини. Посипте панірувальними сухарями.

  5. На один край викладіть начинку з яблук і загорніть рулетом.

  6. Викладіть на змащене маслом деко та випікайте 15–20 хвилин при температурі 170 °C.

  7. Готовий гарячий штрудель посипте цукровою пудрою.

Смачного!

Читайте також:Ситний сніданок за 15 хвилин: ліниві вареники з солодким соусом

Підписуйтесь на нас в Google новинах, щоб не пропустити головне.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Exit mobile version