5 бюджетних сніданків з мівіною для студентів

Студентське життя часто вимагає економії, а час на готування обмежений. Мівіна може стати не лише швидким перекусом, а й основою для різноманітних і недорогих сніданків. Пропонуємо 5 простих рецептів, які допоможуть урізноманітнити меню та вкластися у мінімальний бюджет.

Пише Інформатор Івано-Франківськ.

1. Мівіна з яйцем

  • Залийте локшину окропом, дайте настоятись 3 хвилини.

  • Додайте варене або смажене яйце.

  • Для смаку можна посипати зеленню (цибуля, кріп).

2. Мівіна з овочами

  • Наріжте моркву та капусту (або огірок та перець улітку).

  • Залийте локшину окропом, змішайте з овочами.

  • Додайте трохи соєвого соусу або соняшникової олії.

3. Мівіна-омлет

  • Залийте локшину окропом на 2 хвилини, злийте воду.

  • Змішайте з 2 яйцями, посоліть.

  • Посмажте на сковорідці як омлет або «локшинний млинець».

4. Мівіна з сосискою

  • Залийте локшину окропом.

  • Додайте нарізану сосиску або шматочки вареної ковбаси.

  • Можна присипати тертим сиром, якщо є.

5. Салат з мівіни

  • Локшину поламайте та залийте окропом на 3 хвилини.

  • Додайте кукурудзу з банки та натерту моркву.

  • Заправте майонезом або сметаною.

Смачного!

Читайте також: Студентська класика: картопля з ковбаскою і яйцем — дешево та сердито

Підписуйтесь на нас в Google новинах, щоб не пропустити головне.

Головне фото – згенеровано ШІ.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Exit mobile version