Для швидкого але ситного перекусу в неділю зранку ідеально підходять кислувато-солодкі тости з ніжним сиром і соковитим яблуком.
Інформатор Івано-Франківськ пропонує страву, яка не потребує багато часу і вмінь, але сподобається багатьом.
Інгрідієнти
- білий хліб – 10 шматочків;
- яйця – 2 шт;
- молоко – 120 мл;
- яблуко – 1 велике;
- камамбер або крем-сир – 100 г;
- масло для смаження;
- ваніль, кориця;
- варення.
Приготування
Яйця збити з молоком, ваніллю та корицею. Яблука почистити і нарізати тонкими скибками, кружальцями або слайсами. Камамбер нарізати слайсами.
Викласти на один шматок хліба сир, на інший – яблука. Скласти обидва шматки хліба сандвічем (сир та яблука всередині) і вмочити в яєчну суміш.
Обсмажити на добре розігрітій і змащеній маслом пательні до скоринки з кожного боку.
Яблука можна замінити варенням з кислинкою. Або намащувати ним готові тости, як соусом.
Читайте також: Ідея для вихідних посиденьок з друзями: рецепт печеної картоплі
Підписуйтесь на нас в Google новинах, щоб не пропустити головне.
Джерело головного фото – сайт Українки.
Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.
Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com
Телефонуйте за номером 096 989 60 87