Осінь – це час тепла, ароматів кориці та гарбузових страв, які створюють справжній домашній настрій. Оладки з гарбузом – саме той десерт, що подарує відчуття затишку у прохолодний день і стане чудовим доповненням до чаю чи кави.
Повідомляє Інформатор Івано-Франківськ.
Інгредієнти:
-
Гарбуз (м’якоть) – 250 г
-
Яйце – 1 шт.
-
Цукор – 2–3 ст. л.
-
Молоко або кефір – 100 мл
-
Борошно – 150 г
-
Розпушувач – 1 ч. л.
-
Кориця – 0,5 ч. л.
-
Олія для смаження
Приготування:
-
Натріть гарбуз на тертці або зробіть пюре.
-
Додайте яйце, цукор, корицю та перемішайте.
-
Влийте молоко, всипте борошно з розпушувачем, замісіть тісто.
-
Викладайте ложкою на розігріту сковорідку й смажте до золотистої скоринки.
Подача: оладки можна подати зі сметаною, медом, яблучним варенням чи кленовим сиропом. А трохи горіхів чи цукрова пудра додадуть ще більшої святковості.
Читайте також: Осінній смак тепла: запечений гарбуз із медом та горіхами
Підписуйтесь на нас в Google новинах, щоб не пропустити головне.
Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.
Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com
Телефонуйте за номером 096 989 60 87