Затишок на тарілці: осінні оладки з гарбузом і корицею

Осінь – це час тепла, ароматів кориці та гарбузових страв, які створюють справжній домашній настрій. Оладки з гарбузом – саме той десерт, що подарує відчуття затишку у прохолодний день і стане чудовим доповненням до чаю чи кави.

Повідомляє Інформатор Івано-Франківськ.

Інгредієнти:

  • Гарбуз (м’якоть) – 250 г

  • Яйце – 1 шт.

  • Цукор – 2–3 ст. л.

  • Молоко або кефір – 100 мл

  • Борошно – 150 г

  • Розпушувач – 1 ч. л.

  • Кориця – 0,5 ч. л.

  • Олія для смаження

Приготування:

  1. Натріть гарбуз на тертці або зробіть пюре.

  2. Додайте яйце, цукор, корицю та перемішайте.

  3. Влийте молоко, всипте борошно з розпушувачем, замісіть тісто.

  4. Викладайте ложкою на розігріту сковорідку й смажте до золотистої скоринки.

Подача: оладки можна подати зі сметаною, медом, яблучним варенням чи кленовим сиропом. А трохи горіхів чи цукрова пудра додадуть ще більшої святковості.

Читайте також: Осінній смак тепла: запечений гарбуз із медом та горіхами

Підписуйтесь на нас в Google новинах, щоб не пропустити головне.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Exit mobile version