На сніданок ми звикли використовувати пательню для приготування яєчні, а як щодо картопляного пирога? Така страва готується легко та швидко, проте здатна довго насичувати протягом холодного осіннього дня.
Пише Інформатор Івано-Франківськ.
Інгредієнти:
- соняшникова олія – 40 мл.;
- жовта цибуля – 1 шт.;
- один зубок часнику;
- молода картопля – 300 г.;
- бекон – 3 шматки;
- яйця курячі – 5 шт.;
- сир (чедер) – 80 г.;
- спеції (сіль, перець чорний мелений, суміш трав) – за смаком.
Спосіб приготування:
- Спочатку підготуємо інгредієнти: тонкими слайсами наріжте цибулю, подрібніть часник, скибками наріжте бекон та картоплю.
- На розігрітій з олією пательні обсмажуйте картоплю, цибулю та часник протягом 7 хвилин. Згодом додайте бекон та обсмажте ще 2 хвилини.
- В окрему ємність збийте яйця, додайте спеції та натертий на грубій терці сир – перемішайте.
- До цієї яєчної сумішші додайте обсмажену картоплю з беконом. Також змішайте.
- Викладіть суміш на пательню. Готуйте на слабкому вогні протягом 7 хвилин з кожного боку. Дбайте про те, щоб на пательні було достатньо олії.
Смачного!
Читайте також: Домашній “Наполеон”: простий рецепт смачного торта без зайвих зусиль
Підписуйтесь на нас в Google новинах, щоб не пропустити головне.
Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.
Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com
Телефонуйте за номером 096 989 60 87