Осінь – це час поласувати грибами, тож не втрачайте часу, і спробуйте легкий у приготуванні і поживний салат.
Інформатор Івано-Франківськ пропонує насолодитись салатом, який цілком може замінити основну страву.
Інгредієнти на 4 порції:
- Печериці, 500 г;
- куряче відварене філе, 300 г;
- яйця варені, 4 шт.;
- цибуля, 100 г;
- огірки солоні, 150 г;
- петрушка;
- сметана, 100 г;
- сіль, перець, олія рослинна, зелена цибуля.
Гриби нарізати шматочками і обсмажити на сухій сковороді до моменту, поки випарується рідина. Посолити, поперчити.
Цибулю нарізати півкільцями (або чверть, якщо цибулина велика) і додати до грибів. Налити пару столових ложок олії, перемішати і обсмажити до рум’яності. Викласти все на паперовий рушник (щоб прибрати зайві жир і вологу).
Нарізати соломкою солоні огірки і відварене куряче філе. Яйця нарізати шматочками і подрібнити петрушку та зелену цибулю.
Всі інгредієнти перемішати, заправити сметаною, досолити за смаком.
Смачного!
До теми: Що приготувати з баклажанів восени: простий рецепт із часником та зеленню
Підписуйтесь на нас в Google новинах, щоб не пропустити головне.
Головне фото – ілюстративне.
Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.
Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com
Телефонуйте за номером 096 989 60 87