Бананово-кокосове печиво: рецепт смачної і безглютенової випічки

Бананово-кокосове печиво — це безглютенова випічка, яку легко і швидко приготувати з мінімуму інгредієнтів. 

Готуємо разом з Інформатор Івано-Франківськ.

Бананово-кокосове печиво готується з п’яти доступних продуктів, воно не містить лактози та глютену, а також продуктів тваринного походження.

Хоча вівсянка не містить глютену, під час вирощування чи виробництва вона може забруднюватися глютеновмісними зерновими. Якщо у вас є непереносимість або чутливість, рекомендуємо обирати продукти з позначкою «gluten-free».

Інгредієнти

  • Банани – 3 шт.
  • Кокосова стружка – 100 г.
  • Пластівці вівсяні – 140 г.
  • Олія кокосова – 40 мл.
  • Цукор ванільний – 1 ч.л.

Приготування

1/5: Почистіть банани, покладіть у глибоку миску, розминайте їх виделкою до стану пюре.

2/5: Додайте у миску вівсянку, кокос і ванільний цукор та перемішате ложкою до однорідної суміші.

3/5: Додайте будь-яку олію. Перемішайте, щоб тісто стало вологішим і зручнішим для формування.

4/5: Застеліть деко пергаментом. Викладайте тісто ложкою, формуючи круглі печивка діаметром 5-6 см.

5/5: Увімкніть духовку на 180°C. Поставте деко на середній рівень і випікайте 15-20 хвилин, поки печиво не прийме золотисто-коричневого кольору.

Смачного!

Читати також: Запечена картопля з соусом із солоних огірків: смачна і поживна страва

Підписуйтесь на нас в Google новинах, щоб не пропустити головне.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Exit mobile version