Чи знали ви, що на приготування смачного та ситного пирога не обов’язково витрачати багато зусиль? Пропонуємо запекти пиріг із дріжджового листкового тіста, що зекономить ваші сили та час.
Пише Інформатор Івано-Франківськ.
Інгредієнти:
- листкове тісто дріжджове – 500 г.;
- яйця курячі – 2 шт.;
- куряче філе – 1 шт.;
- бринза – 200 г.;
- фета – 100 г.;
- шпинат – 150 г.;
- цибуля жовта ріпчаста – 1/2 шт.;
- суміш перців – 1/2 ч. л.;
- сіль, перець, соняшникова олія – за смаком.
Спосіб приготування:
- Промийте та просушіть куряче філе паперовим рушником. Поріжте на невеликі шматки.
- На розігрітій та змащеній олією пательні підсмажте шматочки курки до рум’яності.
- У випадку свіжого шпинату – промийте та наріжте його смужками, заморожений – заздалегідь покладіть розморозитися.
- Поріжте дрібно цибулю.
- У ємності змішайте шпинат, цибулю, подрібнений сир, яйце, суміш перців. Змішайте.
- Розморожене тісто розкачайте, зробіть надрізи, як на фото.
- На середину тіста викладіть курятину, а зверху суміш сиру та шпинату.
- Закриваючи пиріг, чергуйте смужки тіста. Коли сформуєте пиріг, змастіть його зверху збитим яйцем та посипте кмином.
- Випікайте пиріг у розігрітій до 180°С духовці протягом 40-45 хвилин.
Смачного!
Читати також: Як франківцям «спіймати» кращий мобільний звʼязок під час вимкнень світла
Підписуйтесь на нас в Google новинах, щоб не пропустити головне.
Головне фото – ілюстративне.
Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.
Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com
Телефонуйте за номером 096 989 60 87
