Простий рецепт пирога із куркою, сиром та шпинатом

Простий рецепт пирога із куркою, сиром та шпинатом
Простий рецепт пирога із куркою, сиром та шпинатом

Чи знали ви, що на приготування смачного та ситного пирога не обов’язково витрачати багато зусиль? Пропонуємо запекти пиріг із дріжджового листкового тіста, що зекономить ваші сили та час.

Пише Інформатор Івано-Франківськ.

Інгредієнти:

  • листкове тісто дріжджове – 500 г.;
  • яйця курячі – 2 шт.;
  • куряче філе – 1 шт.;
  • бринза – 200 г.;
  • фета – 100 г.;
  • шпинат – 150 г.;
  • цибуля жовта ріпчаста – 1/2 шт.;
  • суміш перців – 1/2 ч. л.;
  • сіль, перець, соняшникова олія – за смаком.

Спосіб приготування:

  1. Промийте та просушіть куряче філе паперовим рушником. Поріжте на невеликі шматки.
  2. На розігрітій та змащеній олією пательні підсмажте шматочки курки до рум’яності.
  3. У випадку свіжого шпинату – промийте та наріжте його смужками, заморожений – заздалегідь покладіть розморозитися.
  4. Поріжте дрібно цибулю.
  5. У ємності змішайте шпинат, цибулю, подрібнений сир, яйце, суміш перців. Змішайте.
  6. Розморожене тісто розкачайте, зробіть надрізи, як на фото.
  7. На середину тіста викладіть курятину, а зверху суміш сиру та шпинату.
  8. Закриваючи пиріг, чергуйте смужки тіста. Коли сформуєте пиріг, змастіть його зверху збитим яйцем та посипте кмином.
  9. Випікайте пиріг у розігрітій до 180°С духовці протягом 40-45 хвилин.
Скріншот з відео

Смачного!

Читати також: Як франківцям «спіймати» кращий мобільний звʼязок під час вимкнень світла

Підписуйтесь на нас в Google новинах, щоб не пропустити головне.

Головне фото – ілюстративне.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Exit mobile version