Новорічна версія класичного тирамісу – з мандаринами. Цей десерт, що має яскравий вигляд і ніжний цитрусовий смак, стане окрасою святкового столу.
Інформатор Івано-Франківськ пропонує смачний, вишуканий і водночас легкий у приготуванні десерт.
Інгредієнти:
- Печиво савоярді 200 г;
- Сир маскарпоне 500 г;
- Вершки 33% 300 г;
- Мандарини 300 г;
- Цукрова пудра 110 г;
- Розмарин – гілочка.
Приготування:
200 грамів мандаринів почистити від шкірки і плівки, перебити блендером до стану пюре.
Вершки збити з цукровою пудрою до пишної маси, додати маскарпоне і обережно вимішати до однорідності.
Взяти роз’ємну форму, вмочувати печиво (стороною без цукру) в мандаринове пюре і викласти по периметру форми (змоченою частиною всередину), формуючи «парканчик».
На дно форми викласти трохи крему. Савоярді вмочити в мандаринове пюре з обох боків і викласти шар на крем. Зверху викласти шар крему і знову печиво у мандариновому пюре. Заповнити шарами форму.
Зверху прикрасити десерт кремом і розмарином.
Смачного!
Читати також: Ніжний шоколадний мус — десерт для справжніх гурманів
Підписуйтесь на нас в Google новинах, щоб не пропустити головне.
Джерело головного фото – SHUBA.
Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.
Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com
Телефонуйте за номером 096 989 60 87
