Івано-Франківськ До сайту

На Франківщині викрили наркоторговців

На Прикарпатті викрили трьох прикарпатців, які продавали наркотики. Заробіток за місяць становив близько 30 тисяч гривень. Слідчі затримали одну з фігуранток на гарячому, а щодо двох інших триває слідство.

Повідомляє Інформатор з посиланням на пресслужбу обласної поліції.

Наркобізнесом займалися двоє жінок віком 29 і 37 років та 36-річний чоловік. Правоохоронці провели в них обшуки й знайшли метадон, амфетамін, гроші, електронні ваги, згортки для фасування, мобільні телефони, блокнот із чорновими записами. Все це направили на експертизу.

Одну із фігуранток слідчі затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України за скоєння кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України. Йдеться про незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів. Невдовзі їй повідомлять про підозру та оберуть запобіжний захід. За вчинене їй загрожує до десяти років тюрми з конфіскацією майна.

Після проведення експертного дослідження вирішать, як притягнути до кримінальної відповідальності спільників затриманої. Шукають і злочинні зв’язки підозрюваних.

Читайте також: У телеграм-каналі продавав наркотики — на Прикарпатті виявили наркоторговця.