Івано-Франківськ До сайту

Інтернет-провайдери у Франківську. Кого обрати

У Всесвітній день Wi-Fi, який відзначають сьогодні, 20 червня, пропонуємо вам підбірку інтернет-провайдерів в Івано-Франківську. 

Повідомляє Інформатор.

“UTeam”

Умови підключення: безкоштовне. Слід внести оплату одразу за три місяці користування (квартира в багатоповерхівці) або шість місяців (приватний будинок) згідно тарифного плану, який оберете.

Доступні тарифні плани:

Контакти:

“Lanet”

Пакети:

Тарифний пакет “MIX”

Тарифний пакет “FIX”

Тарифний пакет “PRO”

Контакти: (0800) 601-222

“Volia”

“Інтернет 100”

Також у доступі пакети телебачення + інтернет:

Базовий +100 Мбіт/с Інтернет –  це топ національних та світових телеканалів, онлайн-кінотеатр кінокласики та серіалів, швидкісний інтернет до 100 Мбіт/с.

Для нових абонентів з 1 по 6 місяць з дати підключення щомісячна вартість тарифу – 129 грн/міс., надалі – 269 грн/міс.

Світ спорту + 100 Мбіт/с інтернет – з 1 по 6 місяць з дати підключення щомісячна вартість тарифу – 299 грн/міс., надалі – 450 грн/міс. Замовлення пакету Світ Спорту можливе лише для нових абонентів.

Релакс +100 Мбіт/с інтернет – це топ фільми в HD якості, пізнавальні канали Viasat, музична колекція EU Music та Music Box, спортивні телеканали, швидкісний інтернет до 100 мбіт/с. Для нових абонентів з 1 по 6 місяць з дати підключення щомісячна вартість тарифу – 129 грн/міс., надалі – 269 грн/міс.

Сімейний +100 мбіт/с інтернет – це швидкісний інтернет до 100 мбіт/с, світові мультфільми та розвиваючі канали Піксель TV, NIKI Junior, Cine+ Kids, прем’єри та ТОП фільми в HD якості, пізнавальні канали Viasat, музична колекція EU Music та Music Box, спортивні телеканали. Для нових абонентів з 1 по 6 місяць з дати підключення щомісячна вартість тарифу – 129 грн/міс., надалі – 269 грн/міс.

Контакти:  0 800-20-37-10

“Dіскавері”

Пакет ДІМ@NЕТ вміщає чотири тарифних плани:

Послуга ДІМ@NЕТ надається по кабелю Ethernet («вита пара») у багатоповерхових будинках

У пакеті PON@NET:

Послуга PON@NЕТ надається по технології GPON у багатоповерхових будинках

У пакеті послуги МЕГА@NЕТ:

Послуги МЕГА@NЕТ надаються по технологіях EuroDocsis 2.0 та EuroDocsis 3.0 (через мережу кабельного телебачення). Доступ до мережі Інтернет надається одночасно з послугою Кабельне Телебачення (КТБ).

Послуга “Приватний сектор”

Контакти:

Обирайте, що підходить вам!