Через тиждень в Івано-Франківську буде дуже спекотно. Врятують не лише кондиціонери, але й напої з льодом. А якщо вони ще й смачні – подвійна насолода.
Інформатор рекомендує рецепт мохіто.
Для приготування безалкогольного напою потрібно:
М’ята – 40 г
Лайм – 1 штука
Лід за смаком
Спрайт чи мінеральна вода – пів склянки
Можна також додавати цукор – 1 ч.л., якщо обрали не спрайт, а воду.
У склянку кладемо м’яту, шматочки лайму, розтираємо товкачем. Потім додаємо лід і заливаємо усе спрайтом.
В алкогольне мохіто додайте ром – 50 мл. Ллємо разом з водою.
А як робить мохіто бармен Володимир у ресторані “Фамілія”, дивіться у відео:
Софія Сіренко
Відео – Артем Тригуб