Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області попереджає – у курятині знайшли небезпечні речовини та сальмонелу.
Повідомляє Інформатор з посиланням на пресслужбу відомства.
Державне агентство харчових продуктів Сінгапуру повідомило Держпродспоживслужбі про нікарбазин та сальмонелу речовин у харчових продуктах. Курятина експортувалася з філії “Переробного комплексу” ТзОВ “Вінницька птахофабрика” та ТзОВ “Птахокомплекс Дніпровський”.
Держпродспоживслужба попереджає підприємців, які використовують чи продають це м’ясо, – його слід забрати з прилавків.
Якщо ви знайшли продукт в магазині, повідомляйте Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області.
Контакти – (0342) 511389, 511392; e-mail:ifdergprod@vetif.gov.ua
Саломонела – бактерія, чи спричиняє сальмонельоз, черевний тиф.
Нікарбазин – антипротозойний препарат, синтетичний засіб, який застосовують при кокцидіозі у птиці. Забій птиці на м’ясо дозволений лише через 5 діб після застосування препарату.
Читайте також: Прикарпатців попереджають про неякісну горіхову пасту.