Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Прикарпатців попереджають про неякісну горіхову пасту

Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області повідомило про те, що у складні однієї із горіхових паст знайшли незадекларований мигдаль.

Пише Інформатор, посилаючись на офіційну сторінку Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області.

Це стосується шоколадно-горіхової пасти «Spread Up Choko Duo Hazelnuts», що експортувалася з Німеччини (постачальник: Natra Malle/All Crump, Belgium; імпортер: Buying International Group SPAR B.V. (BIGS), Netherlands)

Держпродспоживслужба нашої області попереджає операторів ринку, які здійснюють обіг вищезазначеної продукції про те, що треба вилучити її з обігу та у строк не більше двох робочих днів письмово інформувати про виявлену невідповідність Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області.

Якщо хтось зі споживачів виявить в обігу цю пасту, просять повідомити Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області за тел.: (0342) 511389, 511392 або звертатися до територіальних управлінь.

Читайте до теми: На Прикарпатті у струмку виявили загиблих раків

Фото взяте з відкритих джерел.

Нагору