Ціни на продукти в Україні зростають. Подорожчало і м’ясо, зокрема, свинина. Яка її вартість станом на 22 вересня у маркетах Івано-Франківська?
Про це дізнався Інформатор.
В “АТБ” продають свинячий окіст для смаження, його вартість 14,74 грн. за 100 г. Ошийок свинячий “Лембергміт” – 18,53 грн. за 100 г. Піджарка зі свинини вартує 130,60 грн. зі знижкою.
У магазині “Рибак” свинна шийка вартує 17,49 грн за 100 г, ошийок – 18,99 г, полядвиця – 18,99 грн, підчеревина – 14, 99 грн, ребра – 17, 99 грн, лопатка – 15,99 грн.
До теми: Дорожчає молоко. Які ціни на нього у Франківську.
У “М’ясному маркеті” полядвиця коштує 178 грн, вирізка – 190 грн, гуляш – 138 грн, підчеревина – 145 грн, ребра – 165 грн, шинка – 160 грн, ошийок – 175 грн. Ціна вказані за кг.
В “Євроспарі” ошийок вартує 18,99 грн, філе – 18,49 грн, шийка – 15,99, лопатка – 15,49 грн, гуляш – 15,99 грн, ребра – 15,49 грн, вирізка – 18,99 грн.
У “Близенько” ескалоп “Глобино” 700 г вартує 155,50 грн.
Читайте також: Ціни зросли. Скільки коштує сметана у франківських магазинах.
Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.
Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com