Івано-Франківськ До сайту

У Франківську презентували фотовиставку про реалії війни

Сьогодні, 22 вересня, в нашому місті показали фотовиставку. Вона має назву “Реалії війни” і містить світлини військових, воєнного життя та те, що лишає після себе рф.

Пише Інформатор.

Її презентував військовий волонтер, письменник та музикант Олег Кушнір. Презентація проходила в Університеті Короля Данила, куди запросили студентів закладу.

“З 2016 року вирішили з командою, що там, куди ми будемо їздити, фотографуватимемо все і переносити ті події на мирну Україну, де люди не бачать цього контрасту. А це невеличка частина фотовиставки, яку ми привезли сьогодні сюди в Івано-Франківськ”, – розповідає Олег Кушнір.

Він також додає, що на фотографіях зображені військові з 2016 по 2018 роки. Нові фотографії наразі у процесі друку. Організатор їх називає “фотографіями великої війни”:

“Дуже багато світлин з Мар’їнки, Пісків, Лисичанська. Передусім це передова. Є військові “добробатів”, правий сектор, трішки “Айдару”. Авторами цих фотографій є різні люди. Серед них є волонтери та військові, які були на війні”. 

Також ця фотовиставка супроводжується лекцією-бесідою, де Олег Кушнір розповідає про самі події про ціну нашої свободи і закликає, щоби ми пам’ятали, поважали і не забували наших героїв. Також Олег додав, що виставка розрахована як для студентів так і для літніх людей:

“Я закликаю, щоби ми пам’ятали, поважали і не забували наших героїв”.

Інформатор публікує світлини з виставки:

Читайте до теми: Звільнили прикарпатця, який захищав “Азовсталь”

 

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Артем Тригуб