Івано-Франківськ До сайту

Де випити каву поза межами центру в Івано-Франківську

Найбільше кав’ярень в Івано-Франківську можна знайти в центрі міста. Багато мешканців мають свої улюблені заклади. Хтось обрав фаворита серед кав’ярень через особливий смак кави, комусь подобаються деталі інтер’єру кав’ярні та можливість зробити гарні світлини, для когось в пріоритеті зручне місце розташування. Проте куди піти, якщо хочеться кави, а ви далеко від центру міста?

Інформатор підготував добірку місць на околицях Франківська, де можна випити каву.

Сьогодні ми досліджували заклади в районах Каскад та Позитрон. Навпроти зупинки АТ “Родон” на вулиці Вовчинецькій, 198 розташовується заклад харчування “Фуд Хауз”. Ціни на напої там невисокі: еспресо та американо коштують 18 грн, еспресо з молоком, капучино та гарячий шоколад придбати можна за 20 грн. Найдорожче коштують лате, гарячий шоколад з молоком та Айріш крем —  25 грн.

У “Фуд Хаузі” також можна купити хот-дог, бургер, лаваш чи сендвіч. Ціни коливаються від 40 до 60 грн.

На вулиці Стуса, 28-2 з магазину-пекарні “Густо” завжди доноситься приємний аромат. Там можна посмакувати кавою та купити до неї круасан чи печиво власного виробництва.

Американо коштує 19 грн, з додаванням молока — 23 грн. Лате та капучино вартують 29 грн. Також можна купити каву без кофеїну або на рослинному молоці.

Щоб посидіти за горнятком гарячого напою, відправляйтеся до супермаркету “Велес”. У ньому на першому поверсі (біля ескалаторів) відчинене кафе зі столиками. Там можна під’єднатися до Wi-Fi, попрацювати, випити каву та купити солодкий десерт.

Серед класичних напоїв: еспресо за 19 грн, з молоком — за 21 грн. Американо за 20 грн, з молоком — за 22 грн. Какао коштує 30 грн, капучино розміру “М”— 33 грн. Лате і флет-вайт можна придбати за 32 грн.

Через дорогу від “Велесу” поблизу зупинки не так давно відкрили магазинчик “Американо”. Там можна придбати однойменний напій та купити фаст-фуд. Ціна на американо дещо нижча, ніж всюди — 15 грн і 20 грн, якщо додати молоко. Капучино коштує 25 грн, лате — 26 грн. Американо розміру XL коштує 25 грн, такий ж напій з молоком вартує 30 грн, а капучино XL пропонують за 35 грн.

А де ви полюбляєте випити каву? Пишіть свої улюблені локації під цією публікацією в нашому фейсбуці.

Читайте також: Дочекалися! McDonald’s знову відкрився в Івано-Франківську

 

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com