Івано-Франківськ До сайту

Франківці залишать послання для наступних поколінь

17 листопада до Дня студента в Івано-Франківську на бульварі Молоді проведуть акцію “Капсула часу” – мешканці зможуть залишити своє послання для наступного покоління. 

Повідомляє Інформатор із посиланням на Департамент молодіжної політики та спорту Івано-Франківської міської ради.

До акції запрошують доєднатись студентів, молодь, молодіжних лідерів і працівників, представників інститутів громадянського суспільства, які працюють з молоддю, а також навчальні заклади.

Організатори пропонують учасникам дати відповідь на запитання «Якою наша країна буде через 69 років?», «Про що ми мріятимемо?», «Що зміниться за ці 69 років?», «Які професії будуть найзатребуваніші», «Які нові традиції зʼявляться в українців», «Якими цінностями ми найбільше зараз дорожимо і хочемо передати майбутньому поколінню» або ж написати авторський текст. Бланки для листів нададуть під час акції, проте ви можете взяти свій аркуш (формат А6, 10,5*15 см).

Капсулу відкриють через 69 років, у 2091 році. Тоді святкуватимуть 100 років Незалежності України.

За допомогою цієї акції організатори хочуть задокументувати важливі для нас цінності, описати особливість і важливість сьогоднішньої сторінки історії (як нації в цілому, так і окремих особистостей), об’єднати молодь міста навколо теми національної гідності та активної громадянської позиції й передати послання наступному поколінню. Окрім цього прагнуть створити нову туристичну точку в Івано-Франківську.

Читайте також: Молодіжна робота з дітьми-переселенцями: у Франківську реалізували новий проєкт

 

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com