Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Куди звертатись по субсидію?

Порядок звернення щодо житлових субсидій й пільг не змінюється до 1 грудня цього року.

Інформатор із посиланням на Головне управління Пенсійного фонду України в Івано-Франківській області розповідає, куди звертатись для призначення субсидії.

Попередньо всі дані для виплат надійдуть до Пенсійного фонду України в електронному вигляді. В листопаді органи соцзахисту продовжують приймати документи від мешканців і призначати виплати.

До 1 грудня 2022 року документи можна подати:

  • поштою до органів соціального захисту населення за місцем проживання;
  • особисто до уповноважених посадових осіб виконавчих органів сільських, селищних, міських рад відповідних територіальних громад;
  • до ЦНАПів;
  • через портал «Дія».

З 1 грудня 2022 року документи будуть приймати і в сервісних центрах Пенсійного фонду України. Їх можна буде подати особисто або надіслати поштою. Також із грудня документи можна буде надіслати через вебпортал електронних послуг або мобільний додаток Пенсійного фонду України.

Звернутись за призначенням субсидії можна протягом усього опалювального сезону. Щоб отримати допомогу за весь сезон, потрібно звернутись заздалегідь – до його початку або протягом двох місяців після.

Також документи можна подати до будь-якого структурного підрозділу Пенсійного фонду в будь-якій точці України – не важливо, де саме перебуває людина.

Читайте також: Соціальні виплати в Івано-Франківську: хто отримає?

 

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору