Івано-Франківськ До сайту

Мешканців Івано-Франківська запрошують на ярмарок крафтового виробництва

У п’ятницю, 18 листопада, в Івано-Франківську пройде крафтовий ярмарок, де свою продукцію представлять виробники з Прикарпаття та релокованих підприємств.

Пише Інформатор.

Івано-Франківська область стала центральною для релокації, тож на ярмарок запрошують власників переміщених виробництв, щоб розвивати свій продукт і вийти на ринок. На заході можна буде познайомитися, обмінятися досвідом і знайти партнерів.

Крафтовий ярмарок відбудеться в рамках проєкту “RIDNI: Об’єднання та взаємодопомога місцевих та переміщених виробників крафтової продукції”. Серед напрямків проєкту:

Одна із засновниць крафтового ярмарку в Івано-Франківську Наталя Пальчак, представниця локальної “Станіславської сироварні” розповіла, що в цьому році вперше в історії України виробництво взяло участь у конкурсі “World Cheese Awards 2022” та привезло перемогу. Тож спробувати сир-переможця можна буде вже цього тижня. Ось, до речі, він на фото:

Ярмарок пройде на вулиці Вітовського 18 листопада, представленими будуть близько 20 виробників. До участі запрошують усіх охочих.

А 20 листопада такий ж ярмарок відбудеться у Львові. Подати заяву на участь можна за посиланням.

 

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com