Івано-Франківськ До сайту

Пісний салат із буряка | рецепт тижня

Буряк – унікальний овоч, з якого можна зготувати безліч страв. Він корисний, смачний та за доступною ціною. Саме цей рецепт чудово підійде для пісного столу.

Інформатор теж його спробував.

Почнемо з продуктів. Вам знадобиться:

Продукти є, тож готуємо. Варимо буряк. Охолоджуємо, чистимо та натираємо на великій тертці.Чистимо часник, дрібно натираємо.

Варимо гриби, промиваємо холодною водою та викидаємо в тарілку. Туди додаємо оцет і залишаємо настоятись 30 хвилин.

Після цього з’єднуємо усі інгредієнти, додаємо сіль, перець за смаком і зелень. Усе заправляємо олією та смакуємо.

Усім смачного. Готуйте разом з нами.

До теми: Яйце пашот з мікрогріном | рецепт тижня.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com