Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Яйце пашот з мікрогріном | рецепт тижня

У ці весняні сонячні дні хочеться на сніданок чогось цікавого. Не лише, щоб смачно, а й корисно було. Тож пропонуємо вам спробувати саме цей рецепт.

Інформатор готує для вас.

Підготуємо продукти. У нас це мікрозелень, яку ми самі виростили, яйце, сіль, перець, оцет і трішки ковбаси, мікрозелень, хліб.

У маленьку каструлю наливаємо воду та ставимо на плиту, щоб закипіла. Потім варто зменшити вогонь на мінімум і додати ложку оцету.

Далі великою ложкою крутимо воду в каструлі так, щоб утворилась воронка. Обережно розбиваємо яйце і виливаємо його саме в центр воронки. Не забувайте розмішувати воду ложкою, щоб яйце не прилипло до дна каструлі.

Варимо яйце 2-3 хвилини.

Шумівкою дістаємо яйце з каструлі та даємо воді стекти. Далі прикрашаємо за смаком.

Ми виклали яйце на хліб, посолили, додали подрібнену ковбаску, поперчили та прикрасили листочками мікрогріну, а саме гороху. Було красиво та корисно.

Тож смачного. Готуйте разом з нами.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору