Івано-Франківськ До сайту

Strikeshop: магазин для військових у Івано-Франківську

Якісне спорядження та військовий одяг хоча й не є запорукою перемоги, але однозначно є факторами, що наближають нашу перемогу. Бійцям на фронті потрібен хоча б мінімальний комфорт, який складається з дуже багатьох речей, і далеко не всі їх може надати держава, знекровлена війною. Купити все це, необхідне, але з тих чи інших причин відсутнє в армії, ви можете в Івано-Франківську в магазині Strikeshop (відділення якого також діють у Львові, Дніпрі та Коломиї). Що можна купити у Strikeshop:

https://www.youtube.com/watch?v=U_OwyxrcjdY&feature=youtu.be

Strikeshop і страйкбол

Особливість мережі магазинів Strikeshop – пропаганда культури тактичних тренувань для всіх і кожного. Тренування відбуваються на базі еірсофт-зброї (м`якої пневматики), що імітує бойову. До війни страйкбол (чи як його називають на заході – еірсофт) являв собою один з видів мілітарного дозвілля, хобі. В Україні нараховувалося більше кількох тисяч страйкболістів, об`єднаних у команди. Але під час повномасштабного вторгнення страйкбол став у нагоді і як платформа для тактичних тренувань. Через тренувальні полігони магазинів Strikeshop у Львові та Коломиї пройшло близько 200 чоловік, значна частина з яких – поліцейські та бійці ТРО, що хотіли актуалізувати на практиці свої знання з ближнього бою у приміщеннях. Страйкбол, звісно, не дає повної картини бою, але розвиває мінімально необхідні навички для вмілих дій в ситуаціях вогневого контакту на надкороткій дистанції.

Якщо ви хочете потренувати свої вміння з тактики бою самотужки чи в групі, в магазині Strikeshop в Івано-Франківську знайдеться все необхідне для цього:

Все це і багато іншого ви знайдете в магазині Strikeshop, що розташований за адресою: м. Івано-Франківськ, вул. Залізнична, 2 або на сайті інтернет-магазину strikeshop.com.ua.

З питань розміщення реклами звертайтесь на електронну адресу informator.ivanofrankivsk@gmail.com

або за телефоном +38 (096) 989 60 87.