Смакота з дитинства, яка точно порадує кожного. Соковиті, ніжні й солодкі яблучка, які так і хочеться з’їсти.
Інформатор готує для вас.
Вам знадобляться:
- яблука
- домашній сир
- родзинки
- цукор
- яйце
- цукрова пудра
- крохмаль
Миємо яблука та обережно вирізаємо серединки. Далі готуємо начинку: змішуємо сир, родзинки, яйце та цукор. Гарно все перемішуємо.
Начиняємо яблука сумішшю, складаємо їх на деко та ставимо в духовку при 180°-200° приблизно на 30 хв (поки шкірка не стане м’якою). Дістаємо й посипаємо цукровою пудрою. Зверху ще можна натерти горішки. І все, смачного!
Готуйте разом з нами!
Читайте також: Наполеон із сиру на сковорідці | рецепт тижня
Валентина Вінковська
Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.
Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com