Івано-Франківськ До сайту

Запечені яблука з сиром | рецепт тижня

Смакота з дитинства, яка точно порадує кожного. Соковиті, ніжні й солодкі яблучка, які так і хочеться з’їсти.

Інформатор готує для вас.

Вам знадобляться:

Миємо яблука та обережно вирізаємо серединки. Далі готуємо начинку: змішуємо сир, родзинки, яйце та цукор. Гарно все перемішуємо.

Начиняємо яблука сумішшю, складаємо їх на деко та ставимо в духовку при 180°-200° приблизно на 30 хв (поки шкірка не стане м’якою). Дістаємо й посипаємо цукровою пудрою. Зверху ще можна натерти горішки. І все, смачного!

Готуйте разом з нами!

Читайте також: Наполеон із сиру на сковорідці | рецепт тижня

Валентина Вінковська

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com