Івано-Франківськ До сайту

У військовозобов’язаних чоловіків є 10 днів, аби прийти до ТЦК області – витяг з наказу

В нашій області продовжуються мобілізаційні заходи. Влада Прикарпаття та представники ТЦК нагадують про відповідальність за ухиляння від мобілізації.

Розповідає Інформатор, покликаючись на пресслужбу Івано-Франківської ОВА.

Нагадали про те, що треба зробити:

1. Усім військовозобов’язаним-чоловікам, які проживають або перебувають на Прикарпатті, треба прибути до районних територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки області за місцем проживання (перебування). На це у чоловіків є 10 днів.

Необхідно мати з собою:

2. Забороняється зміна проживання військовозобов’язаним без дозволу начальників районних територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки.

3. Підприємствам, установам, організаціям, усіх форм власності незалежно від їх підпорядкування та громадянам, які є постачальниками транспортних засобів для забезпечення потреб ЗСУ або інших військових формувань, необхідно потурбуватися та забезпечити доставку транспортних засобів й техніки у терміни, в обсягах та за адресами, визначеними у зведених (часткових) нарядах на поставку техніки під час мобілізації.

4. Органам державної влади, виконавчим комітетам сільських, селищних, міських рад, територіальних громад, підприємствам, установам, організаціям, навчальним закладам усіх форм власності незалежно від їх підпорядкування, житлово-експлуатаційним організаціям та домовласникам організувати і забезпечити в установленому порядку:

Також додали, що керівники підприємств, установ і організацій незалежно від підпорядкування та форм власності несуть відповідальність за порушення законодавства про оборону, мобілізаційну підготовку та мобілізацію.

Тепер щодо порушень:

Читайте також: Збільшили фінансування двох програм для підтримки воїнів на Прикарпатті – ОВА.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com