Івано-Франківськ До сайту

Рецепт ідеальних квашених баклажанів

Ми звикли смажити або запікати баклажани, проте це не єдині варіанти їхнього використання в кулінарії. Якщо ви хочете здивувати гостей, свою дружину чи чоловіка, то спробуйте заквасити цей овоч.

Інформатор ділиться рецептом.

Вам знадобиться:

Баклажани потрібно 10 хвилин проварити в підсоленій воді, остудити, зняти шкірку та обрізати хвостики. Далі нарізати їх смужками.

Замішати соус з цукру, оцету, солі, олії, зелені та часнику. Викладати шарами баклажани, змащуючи кожен соусом.
Накриваємо усе фольгою і ставимо в холодильник хоча б на годину. Смачного!

Читайте також: Торт із кабачків | рецепт тижня

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87