Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Торт із кабачків | рецепт тижня

Кабачки — овоч з якого можна приготувати дуже багато страв і на святковий стіл, і на будній день. Тому показуємо вам, що смачненького можна зготувати, окрім оладок.

Інформатор готує торт із кабачків.

Нам знадобиться:

  • Кабачки — 4 шт;
  • Яйця — 3 шт;
  • Кріп — пучок невеликий;
  • Борошно — 5 ст.л.;
  • Сіль і перець — до смаку.

Для начинки:

  • помідори — 4-5 шт;
  • майонез — 5 ст.л;
  • часник – 4 зубчики.

Приготування:

Для початку помийте всі овочі та зелень.

Кабачки натираємо на великій тертці. Солимо й залишаємо на 15 хвилин, щоб пустили сік. Тоді кабачкову масу треба віджати від соку й перекласти в глибоку велику миску. Додати яйця, подрібнений кріп, посолити та поперчити. Все добре перемішати й додати борошно. Знову все ретельно перемішуємо. Такої маси має вистачити на 4-5 млинців, якщо смажити на сковороді середнього розміру.

Нагріваємо сковороду, змащуємо олією та починаємо смажити наші кабачкові млинці, обережно розрівнюючи лопаткою. Обсмажувати треба з обох сторін до появи рум’яної скоринки.

Поки смажаться кабачки, готуємо начинку. В окремій мисці замішуємо майонез і дрібно натертий часник.

Також нарізаємо тоненько помідори й відкладаємо на потім.

Готові кабачкові млинці викладаємо на плоску тарілку, змащуємо кожен начинкою і викладаємо помідори. Останній млинець також мажемо соусом із часником і прикрашаємо.

Перед подачею на стіл кабачковий тортик має трохи постояти холодильнику, близько години. Подавати можна зі сметаною, адже так смачніше.

Смачного, готуйте разом з нами!

Читайте також: Кабачкові оладки | рецепт тижня

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору