Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Кабачкові оладки | рецепт тижня

Нарешті настав сезон кабачків – період, коли кабачки вже набагато доступніші, адже в багатьох вони ростуть на городі. І з них можна наготувати безліч страв.

Інформатор готує смакоту.

Для приготування нам треба:

  • Кабачки – близько 1 кг;
  • Яйця – 2 шт;
  • 4-5 ст.л. муки;
  • Олія;
  • Сіль, перець;
  • Цибуля;
  • Зелень.

Для початку миємо кабачки, витираємо та натираємо на середній терці. Обирайте саме молоді кабачки, в яких зернятка не дуже великі. Додаємо яйця, борошно, сіль, перець, ст.л. олії, дрібно нарізаємо цибулину та зелень. Перемішуємо.

Якщо суміш надто рідка, то додайте ще борошна, але щоб не забагато було. Нагріваємо сковороду, змащуємо олією та ложкою викладаємо кабачки. Смажимо до золотистого кольору близько 3-5 хвилин. Перевертаємо та смажимо з іншого боку.

Викладаємо на тарілку, додаємо сметану та коштуємо. Смачного.

Готуйте разом з нами )

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору